Golden Sports

 

Golden Sports heeft door heel Nederland buitenlocaties om laagdrempelig te sporten. Iedereen van 55 jaar en ouder kan meedoen, ook mensen met lichamelijke klachten. De trainingen zijn goedkoop, veilig en gevarieerd. Ze worden gegeven door een gediplomeerde trainer.

In Nieuw-West is de locatie bij de Jeu des Boules vereniging ‘Les Bohemiens De Petanque’, Buziaustraat 32, Amsterdam Osdorp. Elke woensdag van 10.30-11.30. Je hoeft je niet aan te melden. De eerste keer is het gratis en daarna kost het €4 per keer of €1 met een Stadspas.

Tijdens de zomervakantie biedt Golden Sports op maandag van 10.30-11.30 op deze locatie een gratis sportles. Klik hier voor meer informatie.

Bij voldoende animo zullen er meer groepen gestart worden in Nieuw-West, ook in andere wijken.

Openbaar Vervoer

  • Halte: Louis Davidsstraat
  • Buslijn: 369
  • Tramlijn: 1

Door stadsreporter(s):

Wie is Carla?  Cornelia Carolina de Bakker (81), of Carla zoals wij haar kennen, is geboren en opgegroeid in Bos en Lommer. In Carla haar jeugd was het Stadsdeel Nieuw – West niet meer dan een paar blokken huizen en een aantal bouwprojecten die stil lagen vanwege de tweede wereldoorlog. “Doordat die projecten stil lagen […]
Wie is Hannie? Dit is Hannie Johanna Catharina Vivas (72), een van onze eerste Stadsreporters van de groep in Nieuw – West. In ruim twee jaar tijd heeft ze al een hoop geleerd en dat is te merken tijdens de opnames. In de films van Stadsreporters kun je haar herkennen aan haar scherpe vragen en […]