ESAN Serie: Stadsreporters bij een scootmobiel tocht

Jeane en Marc zijn beide actief bij ESAN: de Energieke Senioren van Amsterdam Nieuw-West. ESAN is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door senioren. Er worden allerlei verschillende activiteiten georganiseerd. Jeane en Marc nemen de kijker mee bij verschillende actitviteiten. Als Stadsreporters filmen en interviewen zij zelf, en hebben de films ook gemonteerd!

In deze aflevering filmen Jeane en Marc bij de scootmobiel tocht die elke maand plaats vindt in Nieuw-West. Vertrek vanaf Het Pluspunt, Albardakade 5.

Het is altijd reuze gezellig. Ook staat er een uitgebreid team voor u klaar om de stoet veilig te begeleiden én we doen altijd samen een “bakkie” onderweg. En de hondjes mogen ook mee……We verzinnen weer een mooie rondrit met uw eigen scootmobiel door de wijk en verder. Zo ontdekt u altijd weer iets nieuws tijdens dit uitje.

Kosten: € 1,-

Aanmelden: Evert van Maanen, evert.van.maanen@xs4all.nl of tel. 06 1031 8777

Kijk voor meer informatie op www.energiesenioren.nl

Door stadsreporter(s):

Wie is Marc? Het is weer tijd voor een nieuwe Stadsreporter in het spotlicht. Ditmaal Marcus Bernardus Pekelharing (62), maar voor ons heet hij gewoon Marc. Een liefhebber van verhalen kijken (het liefst documentaires) en vertellen, samen activiteiten ondernemen met zijn 14-jairge dochter en de astronomie, hij is een man van vele interesses. Als kind […]
Wie is Jeane? Vandaag schijnt het spotlicht op Jeane Johanna Stegeman (80), geboren aan de Osdorperweg. Ze is recentelijk begonnen met een tweede carrière als cameravrouw en interviewer. Vele van jullie zullen haar al kennen, want Jeane is geen vreemde in Amsterdam Nieuw – West. Samen met Guusje is ze overal te vinden op verschillende […]