ESAN Serie: De Stadsreporters doen aan line dancing

Jeane en Marc zijn beide actief bij ESAN: de Energieke Senioren van Amsterdam Nieuw-West. ESAN is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door senioren. Er worden allerlei verschillende activiteiten georganiseerd. Jeane en Marc nemen de kijker mee bij verschillende actitviteiten. Als Stadsreporters filmen en interviewen zij zelf, en hebben de films ook gemonteerd!

In deze aflevering gaan Marc en Jeane langs bij het linedansen. Elke maandag bij het Honk. Groep 1 (beginners) is van 13.45u tot 14.45u, groep 2 (gevorderd) is van 15.00u tot 16.00u. Het Honk, Jan de Louterpad 8.

* Zoekt u een leuke manier om te bewegen?

* Wilt u graag meedoen aan een activiteit die u alleen doet maar toch in groepsverband?

Op swingende muziek leert u de passen en combineert u ritmiek en geheugentraining in één activiteit. Bij ons vindt u sociaal contact en een leuke groep mensen die wekelijks (behalve in juli en augustus, 29 mei en 25 dec.) in twee opeenvolgende groepen de voetjes van de vloer dansen. Goed voor de geestelijke en mentale gezondheid.

Kosten: € 2,- (afrekenen per maand)

Aanmelden: Rudy Honing, rudy@honeybeez.nl of tel. 06 8216 2021

Door stadsreporter(s):

Wie is Marc? Het is weer tijd voor een nieuwe Stadsreporter in het spotlicht. Ditmaal Marcus Bernardus Pekelharing (62), maar voor ons heet hij gewoon Marc. Een liefhebber van verhalen kijken (het liefst documentaires) en vertellen, samen activiteiten ondernemen met zijn 14-jairge dochter en de astronomie, hij is een man van vele interesses. Als kind […]
Wie is Jeane? Vandaag schijnt het spotlicht op Jeane Johanna Stegeman (80), geboren aan de Osdorperweg. Ze is recentelijk begonnen met een tweede carrière als cameravrouw en interviewer. Vele van jullie zullen haar al kennen, want Jeane is geen vreemde in Amsterdam Nieuw – West. Samen met Guusje is ze overal te vinden op verschillende […]