Stadsreporters Noord bij Resto VanHarte

Shahin en Nida van de Gouden Mannen Noord filmden afgelopen week bij Resto VanHarte in Amsterdam-Noord. Zij vielen met hun neus in de boter want het was de jaarlijkse kerstbijeenkomst met een heerlijk kerstdiner en live muziek.

Resto VanHarte brengt mensen met elkaar in verbinding door samen te eten. Zij organiseren en stimuleren betekenisvolle ontmoetingen tussen buurtbewoners in hun buurtrestaurants.

In Amsterdam Noord koken de vrijwilligers van Rest VanHarte elke maandag en woensdag voor de buurt in Huis van de Wijk De Meeuw aan de Motorwal 300. Inloop is vanaf 17.30. Om 18.00 start het driegangendiner. Bijdrage voor het diner is €7. Met Stadspas groene stip is het €4 en 1+1 gratis in 2023.

Je moet vooral wel even reserveren. Dat kan online via de website www.restovanharte.nl. Of telefonisch via de reseveringslijn: 0900-900 30 30 (ma-vr 9.00 tot 12.30 uur).

Wil je helpen om deze maaltijden voor de buurt mogelijk te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger. Ze zoeken altijd mensen voor in de keuken of de bediening. Interesse? Meld je aan via sollicitatie@restovanharte.nl.

Door stadsreporter(s):